ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ BUNGALOWS ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ

Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά την μελέτη τριων διώροφων κτιρίων με στέγη, κολυμβητική δεξαμενή και υπόγειο.Τα κτίρια θα κατασκευασθούν σε οικόπεδο Ε=897,54 τμ στους Παξούς.Το επίπεδο του δρόμου βρίσκεται 50 εκ. ψηλότερα από το φυσικό έδαφος του οικοπέδου. Το διαμορφωμένο έδαφος θα γίνει σε 3 επίπεδα.

Το πρώτο επίπεδο θα δημιουργηθεί 1,20 μ.(στο +63,60) κάτω από το επίπεδο του δρόμου (+64,80).Το δεύτερο επίπεδο (το επίπεδο της πισίνας) θα διαμορφωθεί 80 εκ. χαμηλότερα (στο +62,80 ) ενώ αυτό και των ισογείων και των 3 κτιρίων 20 εκ. ψηλότερα στο (+63,00). Το τρίτο επίπεδο, στο βάθος του οικοπέδου, όπου και θα εδράζεται το κτίριο Γ θα διαμορφωθεί επίσης 80 εκ χαμηλότερα (στο +62,00). Να σημειωθεί ότι αυτό το κτίριο θα έχει και υπόγειο (με χρήση βοηθητική) στο οποίο η οροφή του θα βρίσκεται 80 εκ. από το διαμορφωμένο έδαφος.

Στα 3 αυτά κτίρια θα κατασκευαστεί ένας επιπλέον όροφος (σε κάθε κτίριο) με πρόσβαση από εξωτερικές κλίμακες. Οι όροφοι θα περιλαμβάνουν 3 ανεξάρτητα διαμερίσματα με ανεξάρτητη πρόσβαση και λειτουργία. Η χρήση αυτού του συγκροτήματος προορίζεται για τουριστική εκμετάλλευση. Κάθε κτίριο αποτελείται από 3 χώρους(δυο υπνοδωμάτια και καθιστικό) ένα λουτρό και ανοιχτό κουζινάκι. Τα κτίρια θα είναι λιθόκτιστα, με εμφανή λιθοδομή 50cm και κεκλιμένη στέγη. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα υλικά κατασκευής όπως λιθοδομή, κεκλιμένη στέγη, κεραμοσκεπή, διάστρωση εξωτερικών χώρων με πλάκες πέτρινες και τον τρόπο δόμησης, το συγκρότημα χαρακτηρίζεται παραδοσιακό με στοιχεία και υλικά σύγχρονα όπως κουφώματα αλουμινίου, οικολογικά χρώματα.


VIDEO


3d Rendering